Ehliyetsiz direksiyon başını geçti: Kaçarken polisi yaraladı

Olay, dün akşam saatlerinde Nenehatun Mahallesi Turgut Reis Caddesi Bostan Sokak’taki Denizyıldızları Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi önünde meydana geldi.

Uygulama yapan polis takımları bir arabası durdurdu. Polis memuru S.Y., arabanın camını açtırarak şoförden evraklarını istedi. Panikleyen şoför gaza bastı. Bu sırada eli arabanın camında bulunan polis, gaza basılmasıyla istikrarını kaybederek yere düştü.

112 Acil Davet Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Sıhhat takımlarınca birinci müdahalesi yapılan polis, Gebze Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi.

17 YAŞINDA ÇIKTI

Kaçan şoför ve yanındaki şahıs ise kısa müddette yakalandı. İsmi öğrenilemeyen şoförün 17 yaşında ve ehliyetsiz olduğu öğrenildi.

Öte yandan, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ve Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, hastanede tedavi altına alınan ve sıhhat durumu yeterli olduğu öğrenilen polis memurunu ziyaret etti.

Polisin düşmesi sonucu başını yere çarptığını söyleyen Kaymakam Kara, “Yapılan denetim ve tetkiklerde korkulacak bir şey olmadığı görüldü. Polisimizin Allah’a şükür sıhhat durumu çok âlâ, taburcu oldu. Hepimize geçmiş olsun” dedi.