Bülent Şakrak “Melik Mevdud” karakteriyle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine yeni isimler dahil oluyor. Son olarak Bülent Şakrak, “Melik Mevdud” karakteriyle tarihi dizinin takımına katıldı.

BÜLENT ŞAKRAK KİMDİR?

26 Ağustos 1977’de İstanbul’da doğan Şakrak tiyatroya 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu’nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak başladı. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Kısmına girdi. Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu’nun akabinde Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu’nda çalışan ve 2004 yılından beri Kent Oyuncuları’nın takımında yer alan oyuncu, kümenin sergilediği Vefatına, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore’lu Yüzbaşı üzere çeşitli oyunlarda rol aldı. 39 Basamak’ta oynamaya devam ederken İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda sahnelenen Büsbütün Doluyuz isimli oyunda dış ses olarak yer aldı. Tiyatronun yanı sıra dizilerde de rol alan oyuncu Yılan Kıssası dizisinde oynadığı Çaycı Avni karakteriyle geniş çevrelerce tanındı. Yeniden BluTV’de yayınlanan Dudullu Postası dizisinde oynamıştır. Ayrıyeten, YouTube’da Bülent Şakrak’la Arka Niyet isimli program yapmaktadır.

2006 yılında oyuncu Özge Borak ile evlenen Bülent Şakrak 2010 yılında boşandı. 2015 yılında Ceyda Düvenci ile evlendi. Çift 10 Temmuz 2023 günü boşandı. Ceyda Düvenci ile olan evliliğinden Okan Ali isimli bir oğlu bulunmaktadır.